Over Tricorp-werkkleding.nl

In 1998 is Tricorp begonnen onder de naam Rom88 met het produceren van werkkleding. Belangrijk daarin was en is altijd de maat, pasvorm en uitgebreide collectie. In de loop der jaren is Tricorp steeds verder gegroeid en intussen is het merk niet meer weg te denken van de Nederlandse werkkleding markt.

Als een van de meest toonaangevende merken in de werkkleding branche streeft Tricorp naar een representatieve uitstraling voor elke professional. Daarom heeft Tricorp een breed assortiment, verdeeld over verschillende labels waarmee in elk vakgebied een mooi kledingpakket valt te formuleren. Ook de brede maatrange zorgt ervoor dat ieder personeelslid de perfect passende werkkleding aanheeft.

Tricorp Labels

Onder de verschillende labels heeft Tricorp voor iedereen het perfecte kledingstuk in zoveel kleuren dat u altijd wel iets kan vinden dat bij uw huisstijl past. Het uitgebreide assortiment omvat inmiddels bovenkleding, werkbroeken maar ook overalls en genormeerde kleding. En uiteraard kunt u uw Tricorp werkkleding altijd personaliseren door een bedrukking of borduring van uw bedrijfslogo op de kleding te doen.  

Tricorp-werkkleding.nl heeft het volledige assortiment van Tricorp in onze webwinkel. Wij willen graag met onze klanten meedenken en u kunt ten allen tijden bij ons terecht voor vragen. U kunt direct bestellen of een offerte aanvragen via onze website. Niet alleen is uw bestelling van hoge kwaliteit, wij zorgen voor goede service en snelle levering. Uw vragen proberen wij goed zo snel mogelijk te beantwoorden omdat wij ons kunnen voorstellen dat u uw Tricorp werkkleding het liefst zo snel mogelijk aantrekt.

Tricorp werkkleding

Tricorp-werkkleding.nl is een onderdeel van Werkgoed bedrijfskleding. Werkgoed richt zich nu al vijftien jaar op het verkopen van Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen en is inmiddels uitgegroeid tot een gezond bedrijf met enthousiast jong team dat al enkele jaren uit dezelfde samenstelling bestaat. Tricorp is al jarenlang onze vaste partner op het gebied van werkkleding. Niet alleen onze showroom hangt vol met de collectie van Tricorp maar nu, via onze webshop willen wij ook online ons volledige assortiment kunnen tonen. Vanuit Hardinxveld-Giessendam bedienen wij onze klanten en komen de bestelling persoonlijk of via GLS netjes bij u bezorgen. Onze kracht zit voornamelijk in snelheid en betrouwbaarheid.