Overalls

De kwalitatief goede overalls van Tricorp zijn allemaal online bij ons te bestellen. Onder andere standaardoveralls die in de meest gangbare kleuren te bestellen zijn heeft Tricorp ook een aantal overalls met reflectie voor zichtbaarheid op de werkvloer.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tricorp Amerikaanse Overall Industrie Tricorp Amerikaanse Overall Industrie
  € 46,23 € 55,94 Incl. BTW
 2. Tricorp Amerikaanse Overall Twill Cordura Tricorp Amerikaanse Overall Twill Cordura
  € 85,08 € 102,95 Incl. BTW
 3. Tricorp Overall Twill Cordura Tricorp Overall Twill Cordura
  € 103,32 € 125,02 Incl. BTW
 4. Tricorp Bodybroek RWS Tricorp Bodybroek RWS
  € 108,64 € 131,45 Incl. BTW
 5. Tricorp Overall Multinorm Bicolor Tricorp Overall Multinorm Bicolor
  € 208,22 € 251,95 Incl. BTW
 6. Tricorp Overall Multinorm Tricorp Overall Multinorm
  € 185,21 € 224,10 Incl. BTW
 7. Tricorp Amerikaanse Overall High Vis Bicolor Tricorp Amerikaanse Overall High Vis Bicolor
  € 91,17 € 110,32 Incl. BTW
 8. Tricorp Amerikaanse Overall High Vis Tricorp Amerikaanse Overall High Vis
  € 85,08 € 102,95 Incl. BTW
 9. Tricorp Bodybroek High Vis Bicolor Tricorp Bodybroek High Vis Bicolor
  € 109,41 € 132,39 Incl. BTW
 10. Tricorp Bodybroek High Vis Tricorp Bodybroek High Vis
  € 97,25 € 117,67 Incl. BTW
 11. Tricorp Overall High Vis Bicolor Tricorp Overall High Vis Bicolor
  € 133,73 € 161,81 Incl. BTW
 12. Tricorp Overall High Vis Tricorp Overall High Vis
  € 121,57 € 147,10 Incl. BTW

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kwaliteit van Tricorp overalls

In de Tricorp collectie staat niet alleen kracht en kwaliteit in een hoog vaandel. Ook de uitstraling vindt Tricorp belangrijk. Dit resulteert in een collectie met krachtige en stoere werkoveralls die in nagenoeg alle werkomstandigheden te gebruiken zijn. De Tricorp overalls met reflectiebanden en hoge zichtbaarheid zijn inzetbaar op bedrijventerreinen waar dit gevraagd wordt maar ook bij bijvoorbeeld werkzaamheden in het donker.

Met een Multi norm overall heeft Tricorp nu ook voor bijvoorbeeld lassers en metaalwerkers een geschikte werkoverall in het assortiment.

Modellen

De immer populaire Bodybroek van Tricorp is stevig en RWS genormeerd. Deze wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor werkzaamheden aan de weg, ideaal omdat u hiermee volgens de Rijkswaterstaat norm gecertificeerd bent en toch een sterke overall heeft om uw werkzaamheden in uit te voeren. Onder de Tricorp collectie vindt u ook enkele Amerikaanse overalls. Dit zijn de overalls met verstelbare schouders waardoor de overall altijd perfect om uw lichaam past. De volledige overalls van Tricorp beslaan eigenlijk de meeste modellen en worden ook het meest gebruikt. U kunt uw overall altijd dragen over uw andere Tricorp werkkleding om te voorkomen dat deze tijdens uw werkzaamheden vuil wordt of beschadigt.

Bij Tricorp is de werkkleding leverbaar in diverse, meest uiteenlopende maten. Zo bent u altijd verzekerd van een goede en sterke werkoverall voor u of uw personeel.

De Tricorp Overall

Oorspronkelijk is de overall ontwikkeld om over de kleding te dragen. Het zorgt ervoor dat je werkkleding eronder niet vervuild wordt of beschadigd raakt. Tricorp werkkleding heeft comfortabele overalls met een goede pasvorm waardoor u uw werkzaamheden goed uit kunt blijven voeren. De Multinorm overalls zorgen voor extra bescherming bij vonken en elektriciteit. Met de Tricorp overall is het assortiment van Tricorp werkkleding geschikt om uw volledige kledingpakket in te vullen. En hiermee kunt u dus zorgen voor uniformiteit op de werkvloer. Bovendien heeft uw Tricorp kleding comfort, kwaliteit en een goede maatvoering. Dat betekent een keer passen en u heeft de juiste Tricorp maat gevonden.

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk uw Tricorp werkkleding te personaliseren door middel van uw bedrijfslogo erop te bedrukken. Dit geldt ook voor uw werkoveralls, werkshirts, werkbroeken, werkjassen en veiligheidsvesten van Tricorp. Door uw bedrijfslogo kunt u ervoor zorgen dat uw personeel altijd herkenbaar is op de werkvloer en natuurlijk is het personaliseren van uw bedrijfskleding altijd een mooie vorm van reclame.