Retourneren

Uiteraard proberen wij u van zoveel mogelijk informatie te voorzien zodat u tevreden vanuit onze showroom of webshop met de juiste Tricorp artikelen en maten vertrekt.

Toch bestaat de kans dat u niet tevreden bent over de werkkleding, of dat u toch de verkeerde maat heeft besteld. Dan kunnen de Tricorp artikelen naar ons teruggestuurd worden en sturen wij u kosteloos een andere maat werkkleding op. Of, indien u dat wenst, crediteren wij keurig netjes het aankoopbedrag. Let op! Dit kan enkele werkdagen in beslag nemen voor het daadwerkelijk weer op uw rekening staat!

Uw wordt geacht om uw retour binnen 30 dagen bij ons te melden. U kunt hiervoor mailen naar info@werkgoed.nl of bellen met 0184-701212

Blijken wij als verkopende partij een fout gemaakt te hebben bij het behandelen van uw bestelling waardoor uw bestelling niet correct blijkt te zijn? Dan zorgen wij er uiteraard voor dat de werkkleding netjes bij u opgehaald wordt of crediteren wij de door u gemaakte kosten voor het terugsturen van uw Tricorp werkkleding.

Bij andere klachten of problemen adviseren wij u om contact met ons op te nemen op bovengenoemd nummer of e-mailadres om eventuele vervolgstappen te ondernemen. Wij bieden u hierbij natuurlijk de beste oplossing!

Bij het retourneren van uw aankoop is het belangrijk dat u ons inlicht over de reden van het retour, indien u geen geldige reden van retour opgeeft kunnen wij uw bestelling niet in behandeling nemen!

Graag bij het retour sturen van uw Tricorp werkkleding een aankoopbewijs of pakbon toe te voegen, hierop kunt u ook aangeven waarom u de bestelling retour stuurt en wat u van ons verwacht, een creditfactuur of een andere maat. Gelieve hierop ook uw gegevens te vermelden inclusief uw rekeningnummer als u het bedrag gecrediteerd wilt hebben.

Bedankt voor het volgen van bovenstaande stappen. Wij nemen uw retourzending z.s.m. in behandeling.