Werkbroeken

Nadat Tricorp van oorsprong bovenkleding produceerde is daar de laatste jaren een steeds uitgebreider assortiment aan werkbroeken bijgekomen. De Tricorp werkbroeken zijn van uitstekende pasvorm en in allerlei soorten en maten beschikbaar en door het hoge comfort gehalte, wat u van uw Tricorp werkkleding gewend bent zitten de broeken soepel en heb je toch voldoende rek om je werkzaamheden tevreden uit te kunnen voeren.

Producten 25-35 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tricorp Werkbroek High Vis Bicolor Tricorp Werkbroek High Vis Bicolor
  € 79,01 € 95,60 Incl. BTW
 2. Tricorp Werkbroek High Vis Tricorp Werkbroek High Vis
  € 72,93 € 88,25 Incl. BTW
 3. Tricorp Jeans Premium Stretch Tricorp Jeans Premium Stretch
  € 65,77 € 79,58 Incl. BTW
 4. Tricorp Chino Premium Tricorp Chino Premium
  € 55,23 € 66,83 Incl. BTW
 5. Tricorp Chino Premium Print Tricorp Chino Premium Print
  € 56,88 € 68,82 Incl. BTW
 6. Tricorp Jeans Premium Stretch Dames Tricorp Jeans Premium Stretch Dames
  € 65,77 € 79,58 Incl. BTW
 7. Tricorp Chino Premium Dames Tricorp Chino Premium Dames
  € 54,41 € 65,84 Incl. BTW
 8. Tricorp Chino Premium Print Dames Tricorp Chino Premium Print Dames
  € 56,88 € 68,82 Incl. BTW
 9. Tricorp Chino Premium Kort Tricorp Chino Premium Kort
  € 47,34 € 57,28 Incl. BTW
 10. Tricorp Joggingbroek Premium Kort Tricorp Joggingbroek Premium Kort
  € 39,45 € 47,73 Incl. BTW
 11. Tricorp Jeans Premium Stretch Kort Tricorp Jeans Premium Stretch Kort
  € 56,56 € 68,44 Incl. BTW

Producten 25-35 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Standaard Werkbroeken

Met de broeken van Tricorp maak je jouw Tricorp kledingpakket compleet. Onder de werkbroeken van Tricorp vind je de perfecte broek voor elk vakgebied. Of je nu iets zoekt met veel zakken, een broek waar kniebeschermers in kunnen of juist een nette broek voor je werk op kantoor. Ja, zelfs die kinderwerkbroek waarmee ook de kleintjes in de volledige huisstijl gehesen kunnen worden. Hier op tricorp-werkkleding.nl vind je ze allemaal en ben je ervan verzekerd een comfortabele en stoere werkbroek te dragen naar je werk. Maar in de collectie zitten bijvoorbeeld ook regenbroeken. Of die nette chino voor op kantoor, met andere woorden. Tricorp heeft altijd wel een broek in de collectie die jij nodig hebt op je werk. De meeste modellen zijn er te bestellen in lengtematen waardoor ieder personeelslid, klein, groot, stevig of smal voorzien kan worden van een broek op maat. En uiteraard is er altijd de Tricorp riem waarmee je de ultieme Tricorp look helemaal af kunt maken.

Tricorp Spijkerbroeken

Uiteraard mag een spijkerwerkbroek in het assortiment niet ontbreken. Tricorp heeft verschillende jeans die je snel en eenvoudig online bij ons kunt bestellen. Denk aan de Tricorp jeans premium stretch, een moderne en modieuze spijkerbroek voor op kantoor of onderweg. Of de Tricorp jeans werkbroek. Een spijkerbroek met kniestukken en voldoende zakken. En wat te denken van de stoere korte spijkerbroek van Tricorp? Voor in die warme zomermaanden? Ook die zijn net als shirts, overhemen en alle andere kantoorkleding in onze webshop te vinden.

Tricorp Dames werkbroeken

Natuurlijk heeft Tricorp een selectie werkbroeken voor Dames. Naast de normale werkbroeken en de broeken die door beide sekse zijn te dragen heeft Tricorp onder andere een dames jeans. Een pantalon in dames uitvoering en ook de nieuwe Twill broek is er in een damesuitvoering. Zo kunt u al uw personeel aankleden met het gedroomde Tricorp kledingpakket.

Tricorp Multinorm RWS en hoge zichtbaarheid broeken

Met de RWS op de bovenkleding kan en RWS-werkbroek uiteraard niet uitblijven. Deze heeft Tricorp uiteraard in het assortiment opgenomen. De regenbroek uit de premium collectie is een vrij nieuwe broek waarmee jij of je personeel tegen regenachtige weersomstandigheden bestand is. Ook de Multi norm broek is er in combinatie met of juist zonder regen bestendigheid. Hiermee kun je dus bij Tricorp terecht voor een broek die van alle markten thuis is. De hoge zichtbaarheidswerkbroeken zijn ook online in onze shop te vinden.

Cordura

Verschillende werkbroeken van Tricorp zijn voorzien van, of verstevigd met Cordura. Cordura wordt gesponnen uit 100% nylon. Deze stof is ijzersterk en bestand tegen zware belasting. Dit zorgt ervoor dat uw Tricorp werkbroek slijtvaster is en dus langer meegaat. Zeker op de knieën is dit een goede eigenschap als je gedwongen bent veel werkzaamheden geknield te moeten verrichten. Onder meer de gewone Tricorp werkbroek, de Tricorp Jeans en, jazeker! Ook de Kids broek uit de Tricorp collectie is op de knieën verstevigd met Cordura. En de kniestukken voor in de broek? Die vindt u in een andere categorie op onze website. Onder accessoires. Tricorp-werkkleding.nl verzorgt voor u het complete pakket!